Bergsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsgatan, Malmö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

8 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!

Jag söker efter en trevlig och skötsam inneboende till min hyreslägenhet. Lägenheten ligger på 5:e våningen med tillgänglig hiss från entréplanet. Du kommer att få hyra ett oinrett sovrum som är cirka 8 kvadratmeter stort med fönster mot den gemensamma innergården. Vi kommer att samsas om de gemensamma möblerade ytorna så som kök, vardagsrum, hall och gemensamt badrum. Det finns också en större klädkammare som vi kommer att samsas om. Lägenheten är en trerumslägenhet på 79 kvadratmeter med balkong belägen på Bergsgatan. Lägenheten vetter enbart mot innergården vilket innebär att vi slipper direkt oljud från biltrafiken. Det finns en gemensam tvättstuga för samtliga boenden och vi kommer att behöva samsas om tvättiden. Det finns också ett förråd i källaren som vi både kan använda.

Jag arbetar dagtid och ser gärna att vi har liknande dygnsrutiner, det vill säga arbetar eller studerar på dagtid. Jag är utbildad byggnadsingenjör och arbetar i Lund sedan en tid tillbaka. Jag tycker om träning, retroprylar, mat, barhäng och konserter när det finns tid. Jag kan uppskatta socialpolitiska diskussioner, skapande i olika former och jag är ofta på väg någonstans. Jag ser gärna att du har en stabil ekonomi (anställning eller student) och inte har några djur.

I hyran ingår vatten, värme och el. I nuläget finns det ingen bredbandsuppkoppling eftersom jag använder mobilt bredband. Om du önskar en vanlig bredbandsuppkoppling så delar jag gärna på den kostnaden. Hyran är 4000 kronor i månaden exkl. bredbandsuppkoppling.
Du kommer att behöva ha en egen hemförsäkring. Vi upprättar tillsammans ett hyresavtal där vi går igenom samtliga detaljer. Jag önskar att få in referenser och ett utdrag från upplysningscentralen om eventuella betalningsanmärkningar.

Om du är intresserad av att hyra rummet så får du gärna höra av dig till mig. Jag ser gärna att du berättar lite mer ingående om dig själv och du får gärna komma med frågor och funderingar. Du får gärna i mailet lyfta fram om du avser att bo här en längre eller kortare period samt när du önskar tillträde.

Exempel på promenadavstånd (minuter):

Södervärn busstation för resor med lokal- och regionbussar (3-5 min)
Triangeln tågstation med uppgång tandläkarhögskolan (5-7 min)
Möllevångstorget med barer, restauranger och torghandel (2 min)
Triangeln köpcentrum (10-15 min)
Pildammsparken (10-15 min)
Gym Fitness 24/7 (2-3 min)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö