Bergsgatan 46

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Bergsgatan 46, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-15


Hyra:

8513 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning

Fantastiskt tillfälle att få flytta in i en lägenhet som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandard koncept!

I ovan bildspel visas EXEMPEL bilder som är tagna i andra Plusstandard lägenheter. Avvikelser kan förekomma.

Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående).

Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Låg- och höghus mellan Möllevången och Södervärn med lägenheter i storlekarna 1:or-4:or. Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer. Bland lokalhyresgästerna finns Stadsdelsförvaltningen, apotek, tandläkare, restaurang, gym m fl.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö.

Kommunikationer
Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö