Betonggatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Betonggatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-12-24


Hyra:

9775 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet.


Ingen visning

Eftersom det inte kommer att ske någon visning, är viktigt att du tittar på planritningen. Planritningen hittar du på den aktuella lägenhets sida. Du kommer alltså inte att kunna titta på lägenheten innan du skriver under kontraktet eller flyttar in.I Limhamn bygger Magnolia Bostad 273 lägenheter i fina kvarter med SPP Fastigheter som fastighetsägare. Uthyrning hanteras av förvaltaren CBRE.

Områdesbeskrivning

Dingla med benen från en båtbrygga med utsikt över Öresund. Promenera till Ribersborgs kallbadhus för ett svalkande dopp och en skön bastu. Köp med dig nyrökt fisk från rökeriet i hamnen. Så är tillvaron i vårt havsnära kvarter Cementfabriken, i norra delen av pittoreska Limhamn.

Limhamn är en stad i staden. Här bor du med promenadavstånd till butiker, caféer, restauranger och mötesplatser. Men också strax intill parker och rekreationsområden. Samtidigt har du nära till folklivet och pulsen i centrala Malmö och Köpenhamn.


Om lägenheterna

I Kalkstenen erbjuder vi 129 ljusa och välplanerade hyresrätter. Allt från yteffektiva 1:or om 25 kvadrat till 3:or om 55 kvadrat. Lägenheterna är inredda med alla bekvämligheter du kan tänka dig och de allra flesta har egen balkong eller uteplats. I hjärtat av kvarteret grönskar en härlig innergård med gemensam uteplats och lekytor för de yngsta.

Huset är i 5 våningar med en öppen gård som vetter mot Limhamns Stationsväg i söder och parken i kvarteret. Byggnaden har en grå färgskala med indragna delar av fibercementskivor. Lägenheternas balkonger kantas med glas, puts eller pinnräcken.
I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård med skyddande gröna ytor och gemensamma ytor anpassade för lek. Här finns det gott om plats för dig och dina grannar att umgås och duka upp till fest. Målet är att skapa trygga väderskyddade och tillgängliga utemiljöer som är inbjudande året om.

Alla lägenheter har hög grundstandard med bland annat genomgående ekparkett, diskmaskin och helkaklade badrum. Lägenheterna är väl genomtänkta med yteffektiva och smarta planlösningar. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket bjuder in till social samvaro. Köket har vita släta luckor och en grå bänkskiva som möjliggör att du kan sätta din egen prägel. Badrummen är kaklade och har klinkergolv samt modern tvättutrustning med arbetsbänk och förvaring. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. I fastigheten finns också tvättstuga, barnvagnsrum, rullstolsrum och cykelrum. Garageplats finns att hyra i fastigheten eller i intilliggande parkeringshus, via separat avtal.


Vårt kvarter ska hålla i många generationer. Precis som vår natur. Därför har vi skapat hållbara lösningar som solceller på taket, laddplatser för elbilar i garaget, cykelverkstad, lådcykelpool och bilpool för de boende.

Välkommen hem!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel