Tillbaka till lägenhetsannonser i Malmö

Blivande student söker 1a
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Maxhyra

6000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Jag heter Moa Strid och jag är 20 år gammal. Jag bor och är uppvuxen i Småland i den lilla staden Nässjö.
Nu letar jag efter en lägenhet att hyra i Malmö då jag kommit in på min drömlinje på Malmöuniversitet som Fastighetsförmedlare.

Mer om mig: Jag har tidigare studerat på gymnasiet där jag läste Ekonomi, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Det var under min praktik på fastighetsbyrån i Nässjö som jag upptäckte hur mycket jag brinner för fastighetsförmedling.
Jag är mycket ambitiös och tar mina studier på största allvar. Det bästa jag vet är att lära mig nya saker. Jag har sedan 15 år ålder haft deltidsjobb inom allt från butiksbiträde i djurbutik till att sälja korv i en kiosk. Jag valde att jobba ett år som lagerpersonal efter jag tog studenten år 2018, men är nu mer än redo att börja plugga igen. Mina största fritidsintressen är att träna på gym, laga mat samt gå på långa promenader.
Jag är djur- och rökfri.
Min inkomst kommer bistå av fullt studielån av CSN samt möjligtvis deltidsjobb vid sidan av studierna. Jag har dessutom sparat ihop en del pengar utav mina tidigare jobb.
Jag letar främst efter förstahands kontrakt eftersom jag planerar att bosätta mig i Malmö under en längre tid, men är även öppen för fler alternativ.
Vänlig hälsning
Moa Strid
moa.stridh@live.se


Inlagd av Moa

Maila annonsören