Bodekullsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bodekullsgatan, Malmö


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

2:a vid Nobeltorget. 1 juli - 1 januari
2:a vid Nobeltorget hyrs ut från 1 juli 2016 - 1 januari 2017. Eventuell förlängning med ytterligare 6 månader, alltså till 1 år sammanlagt.

Lägenheten är på 48 kvm och ligger på 1 plan av 4 i ett tyst och lugnt område. Tar 10 minuter att gå till folkets park. Finns två matbutiker i krokarna, kan inte ta mer än 2-3 minuter att gå till dem. I lägenheten finns det mesta som behövs för att överleva som, bredband, badkar, tv, etc. Bostadsföreningen har för övrigt en trevlig innergård samt biljardrum för den som är intresserad utav det. Finns även ett stort källarförråd.
Möblerad eller omöblerad kan vi diskutera.

Under tiden som du/ni hyr lägenheten förväntar jag mig allmänt hyfs. Som att inte spela för hög musik efter ett visst klockslag, inga fester som urartar, osv.
Inga husdjur eller rökning inomhus. Det är väl det på det stora hela.

Hyran ligger på 7000 kr/månad. Det inkluderar allt från värme, vatten, el till bredband. Inga andra utgifter. Kommer begära en deposition på 5000kr innan du/ni flyttar in som du/ni får tillbaka när jag kommit tillbaka och allt är i sin ordning.

Hör av er och berätta vad ni är för filurer så ordnar vi en visning i juni. Kan skicka över fler bilder för den som är intresserad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö