Brobygatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brobygatan, Malmö


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Nobelorget 2a sparsamt möblerad, fint område
Vi vill hyra ut vår bostadsrätt tillsvidare pga utlandsflytt. Vi vill ha den uthyrd omedelbart, ju snabbare desto bättre. Vi kommer hyra ut den så länge som vi kan, vi kommer ej att flytta tillbaka till lägenheten så den som hyr behöver ej oroa sig för att kontraktet skulle sägas upp av den anledningen.

Lägenheten finns några hundra meter söder om nobeltorget, vid broby livs.

Hyra är 6500kr/mån, då ingår 100mbit fiber internet gratis.

Lägenheten är sparsamt möblerad med det viktigaste i möbler och köksgeråd. T.ex. diskmaskin och tvättmaskin finns också. Det finns också tvättrum i källaren.

De som kan lägga upp betalning på flera hyror på en gång får förtur då vi haft lite problem innan med personer som inte betalt i tid.

Men minimum är första hyran vid inflyttning + en månadshyra som deposition ifall lägenheten skulle bli skadad. Deposition fås tillbaka vid utflyttning.

Dock har vi en del krav:

1. Ni kan ej ansöka om statliga/kommunala bidrag för hyra som soc, bostadsbidrag etc. Ni måste ha jobb, pension, studiemedel etc.
2. Ni kan ej skriva er i lägenheten, dock kan ni ha er post vidarebefodrad dit.
3. Vi kommer ha vår post kvar där så vi kommer hämta den nån gång i månaden.
4. Vi vill endast ha lugna personer, helst inga ungdomar utan lite äldre persomer med arbete och som tar det lugnt och inte festar osv i lägenheten.
5. Finns lite småfel i lägenheten som nåt hål i väggen efter skruvar samt en kran som läcker på wc och lite sånt. Bara småsaker men vi vill helst ha en hyresgäst som kan fixa lite sånt här själv då vi inte kan ta oss till Sverige för att fixa en läckande kran. Dock så dras alla kostnder för material när något fixas av på hyran. Sånt kommer vi överens om!

Det viktigaste för oss är en hyresgäst som sköter sig och klarar av olika småsaker själv så vi slipper bli iblandade då det är svårt för oss att ta oss till lägenheten.

Kontakta oss via mail och berätta om vilken sysselsättning och inkomst ni har samt lite om er själv och hur många som ska bo i lägenheten. Om vi tycker att ni passar så kontaktar vi er!

mvh

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö