Celsiusgatan 5

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Celsiusgatan 5, Malmö


Hyra:

11200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Fin tvåa i Rörsjöstaden
Kort sammanfattning:

Ettårigt kontrakt på en fin, genomgående och möblerad tvårumslägenhet på 60 kvadratmeter i Rörsjöstaden, en trappa upp från markplan och ett par minuter från Värnhem, med mycket bra bussförbindelser till bland annat Lund och LTH.

Mer detaljerad beskrivning:

Vardagsrummet är stort och har ett fint burspråk, möblerat med soffa, fåtölj, hylla, bord med stolar, TV-bänk, soffbord och lite till. Här finns även en stor och fin persisk matta som kan rullas ut, om så önskas.

Köket är fräscht med utsikt mot en lummig innegård. Det har en diskmaskin, gasspis och -ugn, rätt mycket förvaringsutrymme, en stor kombinerad kyl- och frys, och en matplats med tre platser. Tallrikar, bestick, kastruller och stekpannor och så vidare finns att tillgå, om så önskas.

Sovrummet är rymligt och har en inbyggd garderob och en stor och påkostad kontinentalsäng, en spegelbyrå, och ett par enkla bokhyllor.

Hallen är rymlig, med inbyggd garderob, och sammanbinder lägenhetens alla rum.

Badrummet är fint helkaklat, med duschkabin och handduksvärmare.

Tillgång till ett stort, eget källarförråd ingår. Det finns en tvättstuga på vinden med två maskiner, torktumlare och två torkskåp. I fastigheten finns en fin och skyddad innergård med sittplats, grillmöjligheter och cykelparkering.

Föreningen är ganska liten, på omkring 20 lägenheter, med lugna grannar i blandade åldrar. Två gånger per år sker en gemensam städning, och under två veckor har varje hushåll ansvar för mindre sysslor som gräsklippning och avisning.

Området är grönt och fint, med Rörsjöparken och Kungsgatans allé alldeles intill. Värnhemstorget ligger fyra minuter bort till fots, med affärer och många bussar till resten av Malmö, Lund, och Skåne. Förbindelserna till Lund, särskilt LTH och Idéon, är utomordentligt bra, så bra de blir i Malmö. Det är även nära till Davidshall, Triangeln och City.

Kontraktet är på ett år, och föreningen har gett sitt godkännande. Hyran täcker även TV-licens, bredband (100/10) och router, gas- och elförbrukning, källarförråd, möblering samt vissa husgeråd.

Övrigt:

Som hyresgäst är du icke-rökare, har inga husdjur, har en egen hemförsäkring, och åtar dig att göra gårdsstädning när det krävs. Du har inget emot att genomgå en kreditupplysning, och betalar en deposition på en månadshyra som återbetalas när kontraktet avslutas, om lägenheten är i väsentligen samma skick som vid tillträde.

En liten varning till pälsallergiker: det har bott en hund i lägenheten, och även om den är flyttstädad av proffs och utrymd sedan någon månad kan det finnas en del spår kvar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö