Centrala Limhamn

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centrala Limhamn, Malmö

Hyra:

8200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Ljus 2,5 rok i lugnt område
Nu söker vi nya trevliga hyresgäster till en lägenhet i vårt 2-familjshus i centrala Limhamn, gärna 1-2 personer utan husdjur och med ordnad ekonomi.

Lägenheten ligger på 1 våningen, är på 82 kvm med 3 rok varav ett rum är ursprungligen matrummet med stora skjutdörrar ut mot vardagsrummet. Liten balkong i söderläge och stora fönster i alla väderstreck. Genomgående vita väggar och fiskbensparkett det mesta av lägenheten. Badrummet har badkar och litet fönster med morgonsol.
Köket är i originaldesign, renoverat med bl a diskmaskin.
Stor gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och bra tork- och förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är en hyresrätt 1:a handskontrakt, utan bytes- eller besittningsrätt. Huset är 50-tal och byggt med 2 separata lägenheter med gemensam trappuppgång och tillgång till källare och tvättstuga.

Då vi själva bor på bottenplan är det viktigt för oss att våra hyresgäster trivs och att detta är ömsesidigt. Detta boende passar de som kan tänka sig ett lite annorlunda boende än i en ordinär hyresrätt i en större traditionell hyresfastighet. Vår fina gemensamma trädgården är lummig och en lugn liten oas att njuta av under den varma årstiden.

Hyra 8 200:-/mån inkl vatten och värme (egen elmätare).
2 förskottshyror i deposition.
Hyrestid är minimum 6 månader med möjlighet att bo tillsvidare fr o m 1 februari (ev 15 januari). 3 månaders uppsägningstid.
Vi kommer be om referenser och intyg på sysselsättning.

Vår familj består av mamma, pappa och två glada ungdomar på 13 och 18 år. Vi är en aktiv familj som är glada för det mesta i livet.

Huset ligger på en lugn gata mitt i Limhamn med gångavstånd till Malmborgs, Willys och många trevliga småbutiker och resturanger samt bussförbindelser till både Hyllie/Emporia och Malmö City.

Är du/ni intresserade, skriv ett mail och berätta lite om dej/er så hör vi av oss för en visning.
Vi ser fram emot att höra från dej/er.

Med vänliga hälsningar
Paola

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö