Claesgatan 11

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Claesgatan 11, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

6887 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.
Fastigheten
Låg- och höghus i området Södervärn med lägenheter i storlekarna 1:or-4:or. Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer. Bland lokalhyresgästerna finns Stadsdelsförvaltningen, apotek, tandläkare, restaurang, gym m fl.
Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.
Allmän
Badrummet kommer att helrenoveras. Dusch kommer att sättas in.Tak och väggar målas i köket. Spis med keramikhäll och nya bänkskivor skall sättas in,
Golvet i sovrummet kommer att bytas och parketten i vardagsrummet att slipas.
I hallen målas tak och väggar. Säkerhetsdörr kommer att sättas in.
Hyran avser 2015 års hyresnivå.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö