Clematisgatan 13

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Clematisgatan 13, Malmö
Hyrdes ut: 2016-05-18


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Studentlägenhet, 1 ROK, på ca 30 kvadratmeter inredd i villa. Denna lägenhet hyrs via MKB men ägs av en privatperson, som också har satt kraven för den som ska hyra lägenheten. Därför avviker kraven från MKB:s vanliga men är godkända enligt Boplats Syd regelverk.

Lägenheten är nyrenoverad 2015 med duschkabin och kokvrå. Tillgång till trädgård med möjlighet till odling och övrigt trädgårdsarbete. Lägenheten ligger i Västra Kattarp i lugnt villaområde. Goda bussförbindelser till centrala Malmö. 3,5 km till centrum. Tvättstugan delas med ägaren till villan.

Rum
Golv: Fiskbensparkett
Väggar: Blå tapet
Övrigt: Förvarningsmöjligheter i form av garderob

Kokvrå
Luckor: Ekimitation
Övrigt: Micro, kyl/frys, spis samt ugn

Badrum
Golv: Grå plastmatta
Väggar: Vita
Övrigt: Duschkabin


Antal boende: 1
Uppsägning: Ingen besittningsrätt, 3 månaders uppsägningstid. För denna lägenhet kommer vi att avtala bort besittningsskyddet. Det innebär att bostadsavtalet kan sägas upp med 3 månaders uppsägningstid både från dig som hyresgäst men även från fastighetsägarens sida.
Hyra: 4 800 per månad, inklusive värme och hushållsel.


Krav på inkomsttyp: Studiemedel
Övriga krav: Du får inte ha hyresskulder eller andra skulder till fastighetsägare, maximalt ha en skuld på 5 000 kronor hos kronofogden, maximalt ha 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna. Rökning och husdjur är förbjudet i bostaden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö