Cronmans Väg

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cronmans Väg, Malmö
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

7594 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

OBS. Lägenhetsbilder är tagna från en annan lägenhet. Avvikelser kan förekomma!

På grund av rådande pandemi kan lägenheten inte visas på plats utan vi använder oss av digital visning.

Törnrosen är ett grönt område och den del av Rosengård som ligger närmast centrala Malmö. Området rustades upp rejält i mitten av 1980-talet och har sedan dess utvecklats positivt. Byggnadernas gula fasader ger karaktär åt området. Höghusen omgärdas av innergårdar, skyddade från biltrafik.
Lekplatserna och det stora Rosengårdsfältet ger utmärkta möjligheter till ett rikt uteliv. För den som vill engagera sig i föreningslivet finns många valmöjligheter för unga som gamla. Fritidsgård, ungdomens hus, barnverksamhet är några exempel. Den fina vattenlekplatsen, i närheten, uppskattas av barnen. I området finns friluftsbad, idrottsplats, tennisbanor, boulebana, och ishall.
Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation.

Kommunikationer:
Bussförbindelserna mellan Törnrosen och resten av Malmö är goda. Buss 5, 31, 35 tar dig till de flesta platser i Malmö. Tåg går, med start i december 2018, från station Rosengård två gånger i timmen i vardera riktning. Det finns även cykelbanor till och från centrum och genom hela Rosengård. Med bil är det nära till Inre Ringvägen och Amiralsgatan.

Att bo hos Rosengård fastigheter
Som kund hos oss är du betydelsefull och vi vill att du ska trivas både med din lägenhet och med oss som hyresvärd. Därför anstränger vi oss lite extra för att erbjuda dig som bor hos Rosengård fastigheter många fördelar:

Bredband & Kabel-TV
MKB Net är standard i de flesta av våra lägenheter. Därefter väljer du själv internetleverantör. Idag finns sju oberoende leverantörer med olika hastighet och pris anslutna till MKB Net. I din hyra ingår vårt TV-basutbud. Utöver basutbudet finns ett digitalt tilläggsutbud med omkring 200 kanaler.

Hemförsäkring
Är obligatorisk att ha när man bor hos Rosengård fastigheter.
I samarbete med Länsförsäkringar erbjuder vi en förmånlig hemförsäkring med egendomsskydd, ansvarsskydd, rättsskydd, överfallsskydd och reseskydd. Denna kan även kombineras med allrisk- och privatolycksfall.

Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Renovering
Lägenheten är renoverad enligt konceptet RosenHem

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel