Cronmans Väg 3C, Malmö

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cronmans Väg 3C, Malmö
Hyrdes ut: 2017-01-01

Hyra:

6190 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Välkommen på visning i Törnrosen

Törnrosen är den del av Rosengård som ligger närmast centrala Malmö, intill Persborg och ett äldre villaområde med charmiga gator. Området rustades upp rejält i mitten av 1980-talet och har sedan dess utvecklats positivt.

Törnrosen är ett grönt område, med gott om gräsytor och plats för lek. Våra fastigheter är välskötta och lägenheterna välplanerade, ljusa och luftiga med utsikt åt flera håll, inglasade balkonger och burspråk. Byggnadernas fasader i glada färger ger karaktär åt området. Höghusen omgärdas av innergårdar, skyddade från biltrafik. Lekplatser, sittbänkar och frodig växtlighet bidrar till trivseln på gårdarna.

På Rosengårdsfältet finns fler lekplatser samt bollplan, hundrastgård och idrottsplats. I anslutning till grönområdet ligger Rosengårdsbadet med utomhusbassäng. Fritidsgård och ett ungdomens hus finns också i området, liksom fotbollsklubben Mabi. För den som vill finns alla möjligheter att engagera sig i det rika föreningslivet i stadsdelen.
Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd från Törnrosen, finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation.


Genom Törnrosen och hela Rosengård går flera fina gång- och cykelbanor. De förbinder stadsdelen med resten av Malmö. Att cykla till centrum tar inte mer än tio-femton minuter. Bussarna 5, 31 och 35 kör genom Rosengård. Det är lätt att ta sig med bil till Inre Ringvägen, längs Amiralsgatan som går genom hela Malmö
Lägenheten
Hall
Färg väggar: Vit
Golv: Trämönstrad plastmatta
Förvaringsmöjligheter: Garderober

Kök
Utrustning: Spiskåpa
Färg på köksinredning: Vit
Färg väggar: Off-white
Golv: Trämönstrad plastmatta
Plats för matbord: Ja

Vardagsrum
Färg väggar: Vit
Golv: Parkett

Sovrum
Färg väggar: Beige tapet
Golv: Parkett
Förvaringsmöjligheter: Garderober

Badrum Helrenoveras jan 2017
Utrustning: Badkar Handdukstork
Väggar: Helkaklat vitt
Golv: Ljusgrå klinkers

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö