Cronmans Väg 3A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cronmans Väg 3A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-16


Hyra:

5844 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Välkommen till Törnrosen där vi har byggt 30 yteffektiva lägenheter i befintlig byggnation. Ni kommer att få titta på en visningslägenhet p.g.a. ombyggnationen. Alla lägenheter är ljusa och fräscha och de har likadana materialval, samt utrustning i kök och badrum.


Boendet

Alla lägenheter har ekparkett på golvet samt vitmålade väggar. I hall kan det variera från ekparkett till klinkers. I badrummen ligger svart/vit rutig klinker på golvet.

Samtliga kök är utrustade med diskmaskin, fläkt, kyl/frys och ugn med spishäll. I badrum finns dusch och handdukstork. Alla lägenheter är utrustade med garderober till förvaring.

I snabbfakta till höger kan ni utläsa mer information om storlek etc. för den aktuella lägenheten. I planlösningen kan ni även se om lägenheten har balkong.

Alla lägenheter har säkerhetsdörr samt ett tillhörande förråd.Inflyttning

Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Området
Törnrosen är den del av Rosengård som ligger närmast centrala Malmö, intill Persborg och ett äldre villaområde med charmiga gator. Området rustades upp rejält i mitten av 1980-talet och har sedan dess utvecklats positivt.
Törnrosen är ett grönt område, med gott om gräsytor och plats för lek. Våra fastigheter är välskötta och lägenheterna välplanerade, ljusa och luftiga med utsikt åt flera håll, inglasade balkonger och burspråk. Byggnadernas fasader i glada färger ger karaktär åt området. Höghusen omgärdas av innergårdar, skyddade från biltrafik. Lekplatser, sittbänkar och frodig växtlighet bidrar till trivseln på gårdarna.

På Rosengårdsfältet finns fler lekplatser samt bollplan, hundrastgård och idrottsplats. I anslutning till grönområdet ligger Rosengårdsbadet med utomhusbassäng. Fritidsgård och ett ungdomens hus finns också i området, liksom fotbollsklubben Mabi. För den som vill finns alla möjligheter att engagera sig i det rika föreningslivet i stadsdelen.

Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd från Törnrosen, finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation. I närheten ligger även MKBs huvudkontor.


Kommunikationer
Genom Törnrosen och hela Rosengård går flera fina gång- och cykelbanor. De förbinder stadsdelen med resten av Malmö. Att cykla till centrum tar inte mer än tio-femton minuter. Bussarna 5, 31 och 35 kör genom Rosengård. Det är lätt att ta sig med bil till Inre Ringvägen, längs Amiralsgatan som går genom hela Malmö.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö