Cronquists Gata 10

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cronquists Gata 10, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

4658 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning


Fin studentlägenhet på Sommarstaden ledig! Med helkaklat badrum, välplanerat pentry och en öppenplanlösning, de flesta lägenheterna har en bardisk som delar av rummet en aning. Lägenheterna har även en takhöjd på tre meter med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Södra Sommarstaden består av 145 lägenheter med hög standard. Tvättstuga finns till varje våningsplan med elektronisk tidsbokning. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten, el samt förråd ingår i hyran. Sommarstaden ligger lugnt beläget i området med närhet till köpcentrummet Mobilia och 15 cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Du kontaktar själv boende för visning och du har endast 2 dagar på dig att gå och titta på lägenheten.
Viktigt är också att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar från det att du blev inbjuden till visning. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig.


OBS! För dig som har antagningsbesked eller redan är studerande. Har du sökt lägenheten men inte blivit antagen måste du ta bort din ansökan. Lägenheten kommer att tilldelas 16/12 och då är det viktigt att du är tillgänglig på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö