Cronquists Gata 10

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cronquists Gata 10, Malmö
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

4840 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Fin studentlägenhet på Sommarstaden ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och en öppenplanlösning, de flesta lägenheterna har en bardisk som delar av rummet en aning. Lägenheterna har även en takhöjd på tre meter med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Sommarstaden består av 145 lägenheter med hög standard. Tvättstuga finns till varje våningsplan. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten, el samt förråd ingår i hyran. Sommarstaden ligger lugnt beläget i området med närhet till köpcentrummet Mobilia och 15min cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Faciliteter:
Studierum, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, Cykelverkstad, Fitnessrum, Biljardrum, Sällskapsrum, Pingisrum och odlingsmöjligheter.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Då är det viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 8/9, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 8/9 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö