Dalslandsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalslandsgatan, Malmö


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2 rok på Dalaplan, omgående inflytt
Hej!

Jag hjälper en god vän som befinner sig utomlands med att hitta en lämplig andrahandshyresgäst till hans lägenhet.

En bostadsrätt på Dalaplan med härlig karaktär nära till Möllan och Triangeln stationen, mycket bra kommunala förbindelser och Mobilia köpcentrum runt hörnet, med andra ord finns allt man behöver i närområdet inom gångavstånd. Det är en lgh på 56 kvm, 2 rok med tillgång till ett källarförråd. Den ligger på tredje våningen och har alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, diskmaskin, ett riktigt fräscht kök med stora arbetsytor och gott om garderober. Ett fräscht badrum med kakel och klinkers och bostadens ända lilla minustecken är just det att badrummet är litet.

Den hyrs ut komplett möblerad med TV, soffa, säng, hallmöbel osv.
Jag söker dig/er som har en ordnad ekonomi, är skötsam och inte har husdjur.

I hyran ingår internet vatten och värme men ej el. Hyran ni betalar betalar är 6900 kr. Ni betalar hyran månadsvis i förskott precis som man alltid gör. I samband med första hyra tas det ut en deposition motsvarande 1 månadshyra och skulle ni inte betala hyra så kommer ni avtalsenligt att få flytta ut. Efter hyresperioden återbetalas självklart depositionen.

Inflyttning sker omgående och perioden är löpande utan tidsbegränsning och förlängs med 12 månader åt gången.

Är ni intresserad ber jag er att kontakta mig via mail. Om jag inte svarar så ber jag dig respektera detta och INTE fortsätta att skicka fler mail. I mailet ska du berätta kort om dig själv och din sysselsättning (jobb, studerande osv.).

Vänligen respektera mina kriterier.

Mvh Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö