Dalslandsgatan 4A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalslandsgatan 4A, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Ljus trevlig lägenhet på Dalslandsgatan
Hej,

P.g.a. utomlandsvistelse kommer jag att hyra ut min lägenhet i minst 1 år, perioden 04.09.2016-04.09.2017.

Lägenheten befinner sig på Dalslandsgatan 4A, det är en ljus och fin tvåa, som ligger ca 5 minuter bort från Södervärn och Mobilia, 10 minuter bort från möllan (gångtider). Både LIDL och Willys finns alldeles i närheten, samt en drös av pizzerior, frisörer, gym med mera. Bussförbindelser direkt till Lund finns på Södervärn, på Triangeln går tågen, och busslinje nummer 8 stannar ca. 1 min från lägenheten på stationen Dalslandsgatan. Schyssta kollektivtrafikförbindelser helt enkelt.

I lägenheten finns det 100 mbit/s internet, gasspis, varmluftsugn, och möjlighet till kabel-tv (har en lite äldre tv som saknas digitalmottagning). Lägenheten är delvis möbleras, med 120 cm sultan säng, en soffa och lite bokhyllor o.s.v. Det är dock möjligt att omorganisera lite, så är det något du inte vill ha i lägenheten kan vi ordna det.

Möjlighet till förlängning av kontraktet finns, men det blir en senare fråga.

Bilderna i annonsen är inte helt aktuella då både hallen och köket är helrenoverade, och är nu i mycket fint skick.

I föreningen finns möjlighet att hyra ett spa med jacuzzi för ca. 50 kr / timme. Ifall du vill utnyttja spautrymmet läggs detta på hyran. Gemensamt tvättutrymme finns, och det bokas online eller på plats vid tvättstugan. Gäller att vara ute ett par dagar i förväg om man inte har ett flexibelt schema. Lägenheten kan bli lite kall om vintrarna när det är som kallast, så det är bra att vara beredd på det.

Hyran ligger på 7500 kr/mån, i priset ingår kabel-tv, internet, gas, el och värme. Depositionen är på två månadshyror, d.v.s. 15 000 kr. Denna betalas fredagen innan inflytt (26.08).

Jag söker dig som är stabil, ansvarstagande och kommunikativ. Lägenheten är en bostadsrätt så det fodras av dig att du är respektfull mot grannarna (inte oväntat spela musik mitt i natten o.s.v.), sköter sopsorteringen med mera. Jag är mycket rädd om min lägenhet, och vill också att du ska vara det. På så sätt undviker vi senare problem.

Skriv ett mail och berätta lite om dig själv.

Med vänlig hälsning,
Love

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö