Disponentgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Disponentgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-08-31
Hyra:

5017 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Superfin och välplanerad etta mitt i centrala Malmö!

Lägenheten blev totalrenoverad enligt Stena Fastigheters PLUS-standardkoncept 2019 och är i fortsatt fint skick. I entrén/hallen ligger där grått klinkergolv följt av stilrent parkettgolv i rummet och köket. Badrummet som ligger till höger om entrén har vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Där finns även utrymme för dig som blivande hyresgäst att sätta in tvättmaskin och torktumlare i hörnet.
Lägenheten är fin och hyrs ut i befintligt skick. I hyran ingår el, värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv.

Detta 6 vånings hus med 1-4 rums lägenheter ligger centralt, granne med Rörsjöstaden. Garage och hiss finns i fastigheten.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär. Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utveckligen att dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel