Docentgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Docentgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-08-31
Hyra:

9952 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna lägenhet som helrenoverades 2021 som har en härlig inglasad balkong.

När vi kommer in möts vi av en hall med en klädkammare för att hänga av oss med förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi köket, badrummet och ena sovrummet samt vardagsrummet. Från vardagsrummet når vi vidare till det andra sovrummet samt den inglasade balkongen. Vardagsrummet och sovrummet har ett ek-parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen har ett grått klinkergolv som sedan sträcker sig vidare in i köket.

Inredningen i köket är vita stommar och luckor, där väggskåpen har inbyggd spotlightbelysning undertill. Bänkskivan är i mörkgrå laminat där diskhon och spishällen är infälld. För att inte väggen bakom spisen ska bli smutsig finns ett stänkskydd av vita kakelplattor. Den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, separat kyl och frys, och diskmaskin samt en mikrovågsugn i väggskåp.

Badrummet är helkaklat med grått klinker och vitt kakel. Toaletten och handfatet är i vit porslin och väggskåpet ovan har infälld belysning undertill. Badrummet är utrustat med en dusch och duschväggar i glas samt en elektrisk handdukstork.

I hyran ingår värme, kall- och varmvatten samt kabel-tv.

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Beskrivning
Trevliga lägenheter med lite äldre standard i stadsdelen Fosie. 8 våningshus i tegel med inglasade balkonger. Fin gård.

Omgivning
Inom området finns lekplatser, affärscentrum, grönområden och grillplatser. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel