Edward Lindahlsgatan 19

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Edward Lindahlsgatan 19, Malmö


Hyra:

7475 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Malmö - Centralt belägen ataljevåning 40 m2
Uthyrningsperiod: 2016-01-11 - 2016-06-30

Lägenheten ligger på Edward Lindahlsgatan i centrala Malmö med all service och annat utbud på armslängds avstånd, likväl lugnt och tyst

Lägenheten är på 1 r.o.k om ca 40 m2 och ligger i söder och högst upp i huset på plan 5 (OBS! Ingen hiss) är en atalje/vindsvåning med stort fönsterparti inåt en stor fin innegård samt takfönster i kök och badrum.

I Källare finns två moderna tvättstugor med vardera 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett stort torkrum. Fri parkering på gatan mellan 18 och 09 vardagar och helt fritt lördagar och söndagar.

Hallen, se planlösning, är nymålad i vitt, har ny ekparkett, vägghängd förvaring från IKEA och stor svart spegel (Philip Starck), takplafond och krokar för kläder och annat

Köket, se planlösning, är nytt sen 2 år med ekparkett, släta vita luckor, svartmelerad bänkskiva, stor rund underlimmad diskho, inbyggt kylskåp och frys samt keramik häll med varmluftsugn, kolfilterfläkt. I köket finns ett vitt klaffbord i ståhöjd. Takfönster.

Badrummet, se planlösning, har brun höganäsklinker på golvet, ljust gulmålade väggar, vitt kakel som stänkskydd kring vasken, som är ny, liksom WC-stolen och duschkabinen. Gott om krokar för handdukar samt stort element och takfönster.

Vardagsrummet, se planlösning, som är nymålat i vitt och har ny ekparkett, är på ca 26 m2 och utmärks av sitt stora triangulära fönsterparti samt en murstock i brunt tegel. Här finns stor soffa, schäslong, två mindre fåtöljer, Tv-bänk, stor mjuk ullmatta, TV och musikanläggning, 140 cm bred Lagan-säng, gott om lampor, stor vit spegel, vitt runt matbord med 4 st. sköna stolar. Alla möbler är moderna, nya och i oklanderligt skick. Det är ett stort ljust, mysigt och charmigt rum.

Klädkammare, se planlösning (men stämmer inte riktigt... Mindre lång men bredare i verkligheten) har ingång med vita dubbeldörrar från vardagsrummet, är helt nyrenoverad, med ekparkett och ny vit inredning och den slukar allt.

OBS! Inga rökare eller husdjur.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö