Edward Lindahlsgatan 19D

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Edward Lindahlsgatan 19D, Malmö


Hyra:

7475 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Malmö - 1 rok - 9 mån - 7 475 kr/mån
Uthyrningsperiod:

Malmö - Centralt belägen ataljevåning 40 m2

Lägenheten ligger på Edward Lindahlsgatan i centrala Malmö med all service och annat utbud på armslängds avstånd, likväl lugnt och tyst

Lägenheten är på 1 r.o.k om ca 40 m2 och ligger i söder och högst upp i huset på plan 5 (OBS! Ingen hiss) är en atalje/vindsvåning med stort fönsterparti inåt en stor fin innegård samt takfönster i kök och badrum.

I Källare finns två moderna tvättstugor med vardera 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett stort torkrum. Fri parkering på gatan mellan 18 och 09 vardagar och helt fritt lördagar och söndagar.

Hallen, se planlösning, är nymålad i vitt, har ny ekparkett, vägghängd förvaring från IKEA och stor svart spegel (Philip Starck), takplafond och krokar för kläder och annat

Köket, se planlösning, är nytt sen 2 år med ekparkett, släta vita luckor, svartmelerad bänkskiva, stor rund underlimmad diskho, inbyggt kylskåp och frys samt keramik häll med varmluftsugn, kolfilterfläkt. I köket finns ett vitt klaffbord i ståhöjd. Takfönster.

Badrummet, se planlösning, har brun höganäsklinker på golvet, ljust gulmålade väggar, vitt kakel som stänkskydd kring vasken, som är ny, liksom WC-stolen och duschkabinen. Gott om krokar för handdukar samt stort element och takfönster.

Vardagsrummet, se planlösning, som är nymålat i vitt och har ny ekparkett, är på ca 26 m2 och utmärks av sitt stora triangulära fönsterparti samt en murstock i brunt tegel. Här finns stor soffa, schäslong, två mindre fåtöljer, Tv-bänk, stor mjuk ullmatta, TV och musikanläggning, 140 cm bred Lagan-säng, gott om lampor, stor vit spegel, vitt runt matbord med 4 st. sköna stolar. Alla möbler är moderna, nya och i oklanderligt skick. Det är ett stort ljust, mysigt och charmigt rum.

Klädkammare, se planlösning (men stämmer inte riktigt... Mindre lång men bredare i verkligheten) har ingång med vita dubbeldörrar från vardagsrummet, är helt nyrenoverad, med ekparkett och ny vit inredning och den slukar allt.

OBS! Inga rökare eller husdjur.

Möblering: Möblerad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö