Erikstorpsgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Erikstorpsgatan, Malmö


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2


Beskrivning

Ledigt rum i fin 3:a, Ribersborg/Slottstaden
Jag har ett ledigt stort sovrum med inbyggd klädkammare i en rymlig fin trea vid Ribersborg/Slottstaden. Det vill jag hyra ut till inneboende om rätt person hör av sig.

Det är en ljus sekelskifteslägenhet med stora fönster, högt i tak, parkettgolv, takrosetter och stukaturer samt kakelugn. Området är lugnt och ett stenkast bort finns Slottsparken/Kungsparken för härliga promenader och springturer eller bara att vika ut fikafilten i vårsolen och njuta av stillheten. Till centrum med Lilla Torg mm går man på en kvart eller cyklar på fem minuter.

Lätt att få tvättid (2 tvättstugor), trevlig privat innergård med grillplats och cykelställ under tak. Jättetrevliga grannar.

Dig jag söker:
Du är skötsam och ansvarsfull, har ordnad ekonomi och gillar att ha städat och ordning runt dig. Du behöver inte vara någon pedant freak, men ser det som självklart att dagligen plocka undan och diska efter dig samt städar åtminstone nån gång i veckan.

Du både tål och gillar djur. Jag har två innekatter av rasen Helig Birma som är jättesnälla, som du gärna får vilja bli vän med (de kan aldrig få för mycket gos). Vill du hjälpa mig ta hand om dem emellanåt när jag är bortrest är det förstås ett extra plus.

Dessutom har jag häst och jobbar mer än heltid vilket gör att jag inte är hemma mycket. Det innebär att du kommer få mycket egen tid i lägenheten.

Viktigt att personkemin funkar, att vi kommer bra överens. Det blir enklare och mer trivsamt hemma då.

Du får gärna vara veckopendlade eller skötsam student.
Lägenheten hyrs ut möblerad med säng, skrivbord, arbetsstol, lampor och förvaringslösningar för kläder och tillhörigheter.

I månadsavgiften ingår hyra, värme, el, tv-utbud, hemförsäkring. Bredband ingår ej, jag har det via min smartphone och laptop - vilket du också troligen redan har (eller annars enkelt kan skaffa).

Fler bilder kan mailas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö