Fågelbacksgatan 23A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fågelbacksgatan 23A, Malmö


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

6 m2


Beskrivning

Inneboende i slottstaden
Ett rum i slottstaden uthyres, är på ca 6 m2, det står en soffa som fungerar att sova i nu men om ni vill ha en säng så får ni skaffa en själva (vi tar givetvis ut de andra möblerna då :)). Jag har haft en 140 säng med plats för sängbord, vill man ha lite mer förvaring borde en 90 säng fungera bra. Det finns ingen vägg men ett draperi in till rummet vilket gör att det ändå blir privat. Min syster bor för närvarande i lägenhetens vardagsrum och hyr av mig i andrahand, eftersom det är min lägenhet vill jag gärna att vi träffas alla tre. Hyran är på 6000, eftersom rummet är lite mindre tycker vi att en rättvis hyra är 2500.

Om ni är intresserade skriv ett mejl och berätta lite mer om er

Detta skriver min syster om sig själv:
Sovhörna uthyres i rymlig 1,5. Jag bor i vardagsrummet, som du även kommer ha tillgång till. Nyrenoverat badrum med dusch. Köket har gasspis och micro samt köksutrustning. Tvättstuga finns i källaren. Det bor två marsvin här, så lägenheten är ej lämplig för allergiker. Balkong för rökning finns i trapphuset.

Jag som bor här heter Linda och är 23 år. Gillar att måla och läsa. Tar gärna ett glas på puben och spelar ett parti biljard. Just nu pluggar jag på Komvux.

Skriv ett pm och berätta lite om dig själv så kan vi bestämma en träff! Svarar gärna på frågor och skickar bilder via mail.

Hälsningar
Linda

Hello!

I am renting out a modest room with a bed and a desk. It does not have a door, but a dark drape that covers the space There is a newly renovated bathroom with a shower.

The kitchen has a gas oven and stove, a bit ancient but still works fine. There is also a microwave oven for you to use.
I am sleeping in the living room, where I also have my guinea pig cage and a small TV corner. You are free to use the living room as you please,
There is no balcony in the apartment, if you want to smoke there are balconies in the stairwell.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö