Falsterbogatan 22

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Falsterbogatan 22, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Mysig möblerad 2:a vid Folkets park
Jag har för avsikt att hyra ut min hyreslägenhet på 47 kvadratmeter i andra hand under minst ett halvår (med möjligheten till förlängning) på grund av jobb på annan ort från. Uthyrning från och med 1:a April och hyran ligger på 7500kr/månad. Lägenheten ligger vid Folkets Park, nära Möllan och gångavstånd till Triangeln. Den ligger på femte våningen utan hiss. Det är en nymålad vindsvåning med snedtak, bjälkar i taket och tegelvägg. Tvättmaskin, diskmaskin och badkar.

Lägenheten hyrs ut möblerad, vilket innebär att köksutrustning och köksmöbler, säng, soffa, bokhyllor etc. ingår. Naturligtvis får du gärna komplettera med dina egna grejer! I hyran ingår uppvärmning, vatten, TV samt fiberinternet. Hyresgästen får själv stå för el.

2 hyror i depositionsavgift och 2 månads uppsägningstid.

Detta är en lägenhet för 1-2 personer, EJ en hel familj. Du/Ni som hyr ska vara pålitliga, ordningsamma samt respektera tider för betalning av hyra och vara fria från betalningsanmärkningar. Du/Ni ska vara djurfria samt rökfria. Ser gärna referenser från tidigare uthyrare.
Inflyttning sker som sagt tidigast 1 april.

Är du intresserad så skicka ett mail där du beskriver lite om dig själv så hör jag av mig och kan berätta mer!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö