Flöjelgatan 10

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Flöjelgatan 10, Malmö
Hyrdes ut: 2015-04-01


Hyra:

9004 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Lägenheterna är från 1rok 38m2 till 4 rok 101m2. Med generösa fönsteröppningar och en takhöjd om 2,6m blir lägenheterna ljusa och luftiga.
Allmäna tvättstugor är placerade i entréplan. Parkering finns i husets källarplan, (hyrs ut av Q-Park, 0771-96 90 00). Cykelparkering finns på innergården samt i cykelrum belägna i garaget där finns även cykelverkstad med tryckluft.

I hyran ingår Telias grundutbud på 6 kanaler, (via Telia kan man beställa ytterligare kanaler). Bredband finns att tillgå via Telia och den fiber som är dragen till var lägenhet.
Området:Bo nära vattnet i attraktiva lägenheter med Öresundsbron utanför dörren!
Kommendörkaptenen består av 101 hyreslägenheter och är beläget i Västra Hamnen med fantastisk utsikt över Öresund. Lägenheterna är ljusa och moderna, de är yteffektiva och merparten av lägenheterna är genomgående. Helkaklat badrum, klinkers i hallen, parkettgolv, modernt kök och balkong eller uteplats gör lägenheterna mycket attraktiva. Med hiss tar man sig lätt ner till garaget i källarplan där det finns parkeringsplats för bilar och cyklar. Du som boende har dessutom nära till kommunikationer, (busshållplats precis utanför fastigheten). I fastigheten finns också 4 lokaler bestående av en restaurang, solarium, sjukgymnast samt ByggVestas områdeskontor.
I närområdet ligger både Netto och ICA Maxi. Med sitt läge i Västra hamnen når man både centrala delar samt centralstationen på bekvämt gångavstånd.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö