Föreningsgatan 70

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Föreningsgatan 70, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Nyrenoverad tvåa på 42 kvm
Nyrenoverad tvåa på 42 kvm hyrs ut i minst 10 månader, eller längre.

På grund av jobb på annan ort hyr jag ut min lägenhet, centralt belägen precis vid Värnhemstorget/ Rörsjöstaden. Det är en tvåa på 42 kvm.

Lägenheten är byggd på slutet av 1930-talet och har högt i tak, som gör den ljus och fin. Sovrummet är ca 9 kvm stort och vetter mot innergården. Parkettgolven är nyslipade och väggar och tak är nymålade. Badrummet litet men totalrenoverat. Handduksvärmare finns.

Köket renoverades i somras och är stort, mycket fint och fräscht med gasspis och liten diskmaskin.

Lägenheten hyrs ut delvist möblerad med 120-säng, 3-sitssoffa och soffbord (det finns ett stort förråd på vinden, och önskar man sin egen säng kan denna förvaras på vinden under tiden). Tallrikar, bestick, koppar och annat husgeråd kan ingå om en så önskar.

Jag hyr ut min lägenhet till den som har fast inkomst, är ordentlig, skötsam, renlig, djurfri, rökfri, ordnad ekonomi, inga betalningsanmärkningar och som kan betala deposition på en hyra. Om du uppfyller samtliga krav är du välkommen att skriva några rader om dig själv. Jag kommer isf bjuda in dig till en visning 16-18 oktober.

Lägenheten hyrs ut från 1 november 2015 t.o.m. 30 september 2016, vilket kan komma att förlängas. Uppsägningstiden kommer att vara 3 månader.

7500 kronor i månaden. Wi-fi, el och gas ingår ej.

Vänliga hälsningar,
Agata

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö