Föreningsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Föreningsgatan, Malmö


Hyra:

9900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Fin 2:a på 72 kvm i Rörsjöstan
Hej!

Jag hyr ut min lägenhet i andra hand under 6 månader då jag kommer att bo på annan ort mellan 1 sep. 2016 - 28 feb 2017.

Bostaden är mycket fin med 3,8 meter i tak, stuckaturer, djupa fönsterkarmar och dubbeldörrar till kök och vardagsrum. Den ligger på första våningen en halv trappa upp så att man kommer upp en bit och slipper insyn från förbipasserande. Samtliga fönster är även frostade några decimeter upp.
Stort kök och vardagsrum en ordentlig hall och mycket bra garderobsutrymme.

Jag hyr ut lägenheten komplett möblerad med ett fint möblemang bestående av b.la. en howard soffa och fåtölj, 1800-tals trämöbler med svängda ben, en stor kristallkrona kopplad till dimmer, en riktigt trevlig handgjord kalim matta och en mycket skön kontinentalsäng.

Jag söker dig/er som har en ordnad ekonomi, är skötsam och inte har husdjur.

I hyran ingår även el, värme och internet. Hyran ni betalar är baserad på vad den kostar mig totalt med all drift plus 1000kr för att den är möblerad mm. Ni betalar hyran månadsvis i förskott precis som man alltid gör. I samband med första hyra tar jag ut en deposition motsvarande en månadshyra och skulle ni inte betala hyra så kommer ni avtalsenligt att få flytta ut under kommande månaden. Efter hyresperioden återbetalas självklart depositionen.

Är ni intresserad ber jag er att kontakta mig via mail. Om jag inte svarar så beror det på att jag bedömer dig som ej lämplig hyresgäst och ber dig respektera detta och INTE fortsätta att skicka fler mail. I mailet ska du berätta kort om dig själv och din sysselsättning (jobb, studerande osv.).

Vänligen respektera min kriterier.

Mvh Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö