Föreningsgatan 6A

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Föreningsgatan 6A, Malmö


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Rum i stor och centralt belägen lägenhet
Hej!
Då vår rumskompis ska flytta till Stockholm letar vi efter någon som kan hyra hennes rum i en jättetrevlig och fin lägenhet vid triangeln i Malmö. Du kommer att dela lägenheten, som är en fyra på 106 kvm, med två tjejer som för närvarande är studenter. Vi letar efter en kvinna att hyra ut till. Vi är intresserade av att hyra ut rummet en termin med inflyttningsdatum från och med den 1 februari till och med juni (med möjlighet till förlängning).

Rummet hyrs ut fullt möblerat med stor säng (160cm), byrå, klädhängare, skrivbord och hurts. Förutom det har man som inneboende tillgång till fullt utrustat kök, stort vardagsrum med TV och balkong.

Dina rumskompisar kommer att vara två trevliga, roliga och sociala tjejer som kan tycka det är kul att laga mat eller ta ett glas vin tillsammans. Vi har haft flera olika inneboende hos oss och det har funkat väldigt bra. Vi är båda ordningssamma och förväntar sig att den som hyr också är det. Vi skriver kontrakt och vill ha en månadshyra i deposition.

Låter detta intressant så tveka inte att skriva!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö