Fredriksbergsgatan 1

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fredriksbergsgatan 1, Malmö


Hyra:

10869 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

128 m2


Beskrivning

Förstahandskontrakt 3 ROK, granne Rörsjöparke
Fastighets AB Folke 3 som bedriver fastighetsförvaltning i Malmö har nu en vakans på en 3:a. Kontraktet är ett förstahandskontrakt och skrivs direkt med hyresvärden! Lägenheten är välplanerad och innehar en god standard .Belägen på 6:e våningen och hissar finns som tar en enda upp. Huset, är beläget i Malmö Centrum och är granne med Rörsjöparken.

Området har bra läge med fina grönområde och närhet till dagligvaruhandel. Bra kommunikationsförbindelser med endast några minuts promenad till busscentralen samt shopping.

Inflyttning sker 1 April 2016, eventuellt tidigare enl ö.k med befintlig hyresgäst.
Alla sökande välkomnas, personen vi söker ska vara lugn och städad och ta väl hand om sin bostad.
Mer information finns på vår hemsida om hur man gör en intresseanmälan för bostad(högst upp i högra hörnet, www.peq.se).

Försök att skriva en så utförlig beskrivning som möjligt om er själv då denna kommer ligga till grund för vår bedömning om er som hyresgäst.

OBSERVERA att hantering av information kring dig som hyressökande går via vår internetbaserade intresseanmälan(www.peq.se/soka.php) och hanteras ej via mail. Har du frågor kring lägenheten får man gärna maila, var snäll och ring inte.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö