Fregattgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fregattgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

7673 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Här kan du gå på rundvandring i en typisk ByggVesta-lägenhet

Om kvarteret Fullriggaren

Fullriggaren består av 78 hyreslägenheter och är beläget i Västra Hamnen med fantastisk utsikt över Öresund. Lägenheterna är ljusa och moderna, de är yteffektiva och merparten av lägenheterna är genomgående. Helkaklat badrum, klinkers i hallen, parkettgolv, modernt kök med avfallskvarn och balkong eller uteplats gör lägenheterna mycket attraktiva. Med hiss tar man sig lätt ner till garaget i källarplan där det finns parkeringsplats för bilar och cyklar. Du som boende har dessutom nära till kommunikationer. 


I fastigheten ligger också ett gym (Nordic Wellness, där man som kund på ByggVesta har rabatt på årskort).
I närområdet ligger både Netto och ICA Maxi. Med sitt läge i Västra hamnen når man både centrala delar samt centralstationen på bekvämt gångavstånd.

Området:

Om Västra Hamnen

Utvecklingen av Västra Hamnen till ett attraktivt bostadsområde med innovativt hållbarhetsfokus inleddes med Bo01 och området har sedan fortsatt att växa och utvecklas till en levande stadsdel. Här finns Malmö Högskola, media och miljöteknikföretag. Sundspromenaden, Djuphavsbadet, småbåtsmarinan och Turning Torso lockar både malmöiter och turister, och på promenadavstånd finns omtyckta Ribersborgs Kallbadhus med bastubad året om. 

Utvecklingen av Västra Hamnen fortsätter under de kommande åren. 2013 var antalet boende i området 6835 personer. Enligt Malmö stads prognoser förväntas Västra Hamnen år 2031 ha runt 25 000 boende och lika många förvärvsarbetande.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel