Fricksgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fricksgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

10396 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Välplanerad 3:a med balkong över Fricksgatan. Lägenheten ligger på andra våning från gatan men på marknivå med innergården.

Lägenheten totalrenoverades 2018, då målades väggarna vita. På golven är det ekparkett i sovrum och vardagsrum, i kök och hall är det grått klinkergolv. Vit köksinredning och bänkskiva i mörkgrå laminat, separat kyl och frys. Diskmaskin och mikro ingår. Badrum helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Rundade duschdörrar i glas och förberett för installation av egen tvättmaskin. (möjlighet finns att köpa nuvarande hyresgästs tvättmaskin och tumlare). Möjlighet finns till snabb inflyttning.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard– en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.
För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv.

Beskrivning
Låg- och höghus mellan Möllevången och Södervärn med lägenheter i storlekarna 1:or-4:or. Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer. Bland lokalhyresgästerna finns Stadsdelsförvaltningen, apotek, tandläkare, restaurang, gym m fl.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.

Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel