Fricksgatan 1b

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fricksgatan 1b, Malmö


Hyra:

4400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Rum i sekelskifteslägenhet
Hej!

Jag heter Anna och är 31 år. Jag söker ny inneboende till min stora härliga lägenhet, belägen mellan Möllevångstorget och Södervärn. Inflyttning 2/3.

Lägenheten är en fyra på 90 kvm och du hyr ett rum på ca 20 kvm omöblerat och en halv walk-in-closet. Jag har också ett eget rum, resten delar vi. (Dvs kök, badrum, vardagsrum, hall).

Lägenheten är ljus med högt i tak och trägolv.

Trots att den ligger mitt i stan (ett stenkast från tex Triangeln och allt vad det innebär med resor, shopping, mm) är gatorna utanför lugna och huset i sig likaså, med trevliga grannar och innergård.

Jag älskar lägenheten och söker dig som uppskattar ett fint och laid-back boende, men som ändå bryr sig om de delade ytorna och håller dem fräscha. Jag är enkel att bo med och du som svarar på denna annons tänker likadant om dig själv:)

Du ska vara social men också respektera varandras behov för egentid. Du bidrar till att vi har ett gött och välkomnande hem, där delat ansvar är en självklarhet och ingen börda.

Jag söker en kvinnlig roomie, mellan 27-35 ickerökare (eller som röker utomhus).

Jag är en pigg och glad person, väldigt social men uppskattar både att umgås med vänner och att hänga ensam. Jag är även musiker och utöver musiken och umgänget är det bland annat träning som intresserar mig. Jag spelar lite gitarr dagtid, men bra isolering i väggarna gör att du inte störs.

Jag svarar gladeligen på mail och skickar bilder om så önskas, men undanbeder oseriösa mail!

Hoppas att du finns där ute och läser detta, blivande roomie! Skicka info och kanske en bild men det är inte viktigt.

I hyran ingår internet, men inte el (ca 700 kr var tredje månad att dela på)

Varma hälsningar,
Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö