Garagegatan A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Garagegatan A, Malmö
Hyrdes ut: 2018-12-15

Hyra:

11787 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet.

Bo i Sorgenfri - I kreativa kvarter mitt i city med nära till allt…..
Sorgenfri är ett av Malmös största och mest centralt belägna stadsutvecklingsområde. Området är ett före detta, småskaligt industriområde som nu formas om till nya attraktiva bostadskvarter. Arkitekturen från förr med dess industriella karaktär bevaras och i de gamla spårvagnshallarna, så kallade Båghallarna, kommer Konsthögskolans ateljéer och aktiviteter att flytta in.

De nya bostadskvarteren ligger nära Zeniths vackra koloniområde och med både Rörsjöstaden som granne samt centrala Malmö och i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver.
Sorgenfri kvarteren erbjuder modernt hållbart boende i kvadrat effektiva bostäder med urban arkitektur. I området finns en spännande och attraktiv blandning av bostäder, kontor, butiker, parker, restauranger, caféer och kreativa verksamheter.

Bo på bästa läge i Sorgenfri
I kvarteret Passageraren 1, Sorgenfri, bygger Riksbyggen 47 ljusa, yteffektiva och moderna hyresrättslägenheter i loftgångshus samt en lokal som också ska upplåtas som hyresrätt. Vi bygger 12 stycken 1:or ca 40 kvm, 13 stycken 2:or ca 54 kvm, 19 stycken 3:or ca 72-80 kvm samt 3 stycken 4:or på ca 91 kvm. Bostäderna som flerfamiljshus om 4 våningar uppförs mot gatan av gediget slammat gult tegel, där arkitekterna låtit sig inspireras av den industrikaraktär som präglat området tidigare. Inflyttning preläminärt 15:e december 2018.

Innanför tröskeln väntar vitmålade väggar och ek parkett i samtliga rum. Ett modernt Marbodalkök med vita släta luckor och en grå bänkskiva av laminat. Det finns snygga bekvämligheter som spis med induktionshäll samt varmluftsugn och diskmaskin. Ett rymligt badrum som givetvis är tillgänglighets anpassat. Vita helkaklade väggar och grått klinkers på golvet. Vikbara duschväggar av glas. Tvättställ i keramik. Spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Alla badrum har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetsförråd finns endast i lägenheterna, se bofaktablad. I hyran ingår värme, kallvatten och varmvatten. Hyresgästerna debiteras i efterhand för uppmätt förbrukning av el. Avgift för Bredband, bredbands-tv och bredbandstelefoni tillkommer med ca 250 kr/månad. Leverantör Telia (Trippel Play).


Utanför dörren bjuder innergården på rik grön växlighet av träd och vackra buskar. Innergården planeras som ett grönt rum med möjlighet till lek, vistelse och social samvaro. Cykel parkering finns på gården i en komplementbyggnad. Det finns gott om cykelställ längs med långfasaden mot gatan. Parkeringsmöjligheter för bil finns att tillgå i intill liggande parkeringshus. Bilpool finns att tillgå i området för den som så önskar. Som hyresgäst i denna fastighet får du gratis medlemskap i bilpool.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel