Gasverksgatan 11

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Gasverksgatan 11, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-14


Hyra:

4082 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Fastighet i centrala Malmö. Fastigheten på Gasverksgatan 11 består av 1:or som är populära till studenter. På Rörsjögatan 10 och 18 finns 1-4 rums lägenheter.
Gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs- och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.
Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum. Fastigheten ligger på Rörsjögatan som är en tvärgata till Stora Nygatan. Bland grannarna finns Moderna Museet och Caroli City.

Kommunikationer
Goda kommunikationer tack vare närhet till busshållsplatser för region-och stadsbussar. ca 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation.

Service
Tack vare fastighetens centrala läge finns stora delar av Malmös utbud av butiker, restauranger och övrig service inom räckhåll.

Allmän
Trevlig tvårumslägenhet på andra våningsplan centralt i Malmö med stor solakov. Lägenheten uthyres i befintligt skick förutom nedan åtgärder. Parkettgolv kommer att läggas i hall före inflyttning samt slipning av befintlig parkett i kokvrån. Väggar och tak kommer att målas i kokvrå, hall, vardagsrum, sovalkov samt badrum. Ny spis med keramikhäll, vita köksluckor samt säkerhetsdörr är beställda och levereras strax efter inflyttning.
Obs att ovan angiven hyra avser 2015 års hyresnivå.
Byggår: 1963.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö