Grönegatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grönegatan, Malmö
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

9697 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

64 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Här finns möjlighet att få flytta in i lägenhet som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandardkoncept! 2 rum och kök i centralt läge.

Hyra 9.697 kr/månad. I hyran ingår kabel-tv, värme och vatten. Hyran är preliminär då den inte är färdigförhandlad med Hyresgästföreningen. Hyran blir dock inte högre än vad som är angivit i annonsen.

I ovan bilder visas EXEMPELbilder som är tagna i andra Plusstandardlägenheter. Avvikelser kan förekomma.
Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående). Titta gärna via länken för att se annan Plusrenoverad lägenhet https://youtu.be/cXy6TIYkcuQ

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard en renoverad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utveckling av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel