Hårds Väg 12C, Malmö

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hårds Väg 12C, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01

Hyra:

4391 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

48 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Törnrosen är den del av Rosengård som ligger närmast centrala Malmö, intill Persborg och ett äldre villaområde med charmiga gator. Området rustades upp rejält i mitten av 1980-talet och har sedan dess utvecklats positivt.

Törnrosen är ett grönt område, med gott om gräsytor och plats för lek. Våra fastigheter är välskötta och lägenheterna välplanerade, ljusa och luftiga med utsikt åt flera håll, inglasade balkonger och burspråk. Byggnadernas fasader i glada färger ger karaktär åt området. Höghusen omgärdas av innergårdar, skyddade från biltrafik. Lekplatser, sittbänkar och frodig växtlighet bidrar till trivseln på gårdarna.

På Rosengårdsfältet finns fler lekplatser samt bollplan, hundrastgård och idrottsplats. I anslutning till grönområdet ligger Rosengårdsbadet med utomhusbassäng. Fritidsgård och ett ungdomens hus finns också i området, liksom fotbollsklubben Mabi. För den som vill finns alla möjligheter att engagera sig i det rika föreningslivet i stadsdelen.
Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd från Törnrosen, finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation.


Genom Törnrosen och hela Rosengård går flera fina gång- och cykelbanor. De förbinder stadsdelen med resten av Malmö. Att cykla till centrum tar inte mer än tio-femton minuter. Bussarna 5, 31 och 35 kör genom Rosengård. Det är lätt att ta sig med bil till Inre Ringvägen, längs Amiralsgatan som går genom hela Malmö.


Lägenheten
Hall
Färg väggar: Vitmålad strukturtapet
Golv: Plastmatta


Kokvrå:

Utrustning: Spis med plattor
Färg på köksinredning: Vit
Färg väggar: Vitmålade
Golv: Plastmatta

Vardagsrum
Färg väggar: Vitmålad strukturtapet
Golv: Parkett

Sovrum
Färg väggar: Ljus
Golv: Plastmatta


Badrum
Utrustning: Badkar
Väggar: Våtrumstapet
Golv: Klinker

Övrigt
Säkerhetsdörr: Nej
Förråd: Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.
I denna lägenhet finns det dock möjlighet att flytta in tidigare: 1/11.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö