Hårds Väg 44, Malmö

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hårds Väg 44, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-16

Hyra:

6478 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

69 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning


Örtagård har vuxit fram som en blomstrande och vital del av Rosengård. Här finns höga hus med strålande utsikt från de översta våningarna och lägre fastigheter mot gröna gårdar. Innergårdarna är överlag stora och gräsbevuxna. Området är helt bilfritt, vilket gör det mycket barnvänligt. Lekplatserna och det stora Rosengårdsfältet ger utmärkta möjligheter till ett rikt uteliv. För den som vill engagera sig i föreningslivet finns många valmöjligheter för unga som gamla. Fritidsgård, ungdomens hus, barnverksamhet är några exempel. Den fina vattenlekplatsen uppskattas av barnen. I området finns sportanläggningar, som friluftsbad, idrottsplats, tennisbanor, boulebana, och ishall.

Bussförbindelserna mellan Örtagården och resten av Malmö är goda. Buss 5, 31, 35 tar dig till de flesta platser i Malmö. Det finns flera utmärkta cykelbanor till och från centrum och genom hela Rosengård. Med bil är det nära till Inre Ringvägen och Amiralsgatan.


Lägenheten
Hall
Färg väggar: Vita
Golv: Plastmatta
Förvaringsmöjligheter: Garderober

Kök
Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad kyl/frys
Färg på köksinredning: Vit
Färg väggar: Vita
Golv: Plastmatta
Plats för matbord: Ja

Vardagsrum
Färg väggar: Vita
Golv: Parkett

Sovrum
Färg väggar: Vita
Golv: Parkett

Badrum
Utrustning: Badkar
Väggar: Helkaklade
Golv: Klinkers

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: I källaren
OBS ! Lägenheten ska genomgå en totalrenovering inklusive badrum och beräknas bli inflyttningsklar den 2016-02-16. I den presenterade hyran ingår kostnaden för detta.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö