Hästhagen

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hästhagen, Malmö

Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres i centrala Malmö
Jag bor i en stor fyra i Hästhagen, där jag vill hyra ut ett möblerat rum av mindre storlek. I hyran ingår en 90x200 säng, klädkammare samt en mindre byrå. Förutom rummet får du naturligtvis tillgång till kök inklusive köksutrustning och diskmaskin, badrum och vardagsrummet. Dessutom ingår el, bredband och tv. Handdukar och sängkläder får man själv stå för.

Då jag har en son och en dotter som båda är i treårsåldern, så är det ett extra plus om du har lätt för barn. Dom bor dock inte hos mig på heltid.

Lägenheten ligger i centrala Malmö tio minuter från Station Triangeln, buss (4:an) går precis utanför. Slottsparken och Stadsbiblioteket ligger inom gångavstånd.

Jag jobbar själv på SUS Lund och har obekväma arbetstider, vilket innebär att jag ofta inte är hemma kvällar och helger.

Jag söker efter en rökfri, trygg, självständig och skötsam person. Bonus om du är intresserad av kultur då jag själv är det!

Skriv en kort presentation av dig själv så hör jag av mig till dom som är aktuella för en visning.

Rummet hyrs ut från 1 januari 2016, 2 månaders uppsägningstid hyra betalas i förskott. En månadshyra skall betalas i deposition i samband med inflyttning. Kvitto lämnas på depostionen och hyresavtal kommer att upprättas. Inga pengar förrän kontrakt är skrivet!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö