Holma Torg 3B Lgh 001

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holma Torg 3B Lgh 001, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

7579 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Hela Holmas nya vardagsrum

Holma torg är namnet för de tre punkthus som är starten på stadsutvecklingsprojektet Holmastan. Nu publiceras 23 lägenheter i sjuvåningshuset (hus C) med inflyttning 1 mars 2016 MKBs hus har fem respektive sju våningar innehållandes 40 lägenheter och fyra lokaler, det tredje huset inrymmer bostadsrättslägenheter som upplåts av Riksbyggen.

Interiör:
Lägenheterna har genomgående vita väggar och materialval som kompletteras med mörkt klinkergolv i hall och badrum och mattlackad ekparkett i övriga rum. Köken är utrustade med golvstående spis med induktionshäll och ovanför bänkskivan sitter vitt kakel. Innerdörrar till sovrum och badrum har överljus i integrerad karm. Fönsterbänkar i grå/grön kalksten. Vitmålad golvsockel.

Hall
Mörkgrå klinkergolv i entréhall. Vit golvsockel och vitmålade väggar.

Badrum
Snyggt, stilrent badrum med svart matt klinker på golv. Vitt blankt kakel vid handfat och bänkskiva, övrig yta har vitt matt kakel. Stor infälld spegel ovanför handfat och wc med två spotlightarmaturer i tak ovan spegel. Duschhörna i klarglas, handdukstork (el) i aluminium med timer. Bänk och väggskåp i nisch. Lucka, handtag och bänkskiva lika som i kök. Tvättmaskin och torktumlare ingår inte men det är förberett och finns att beställa som tillval. Framtidens tvättstuga finns i huset.

Kök
Köksinredning från Ballingslöv med vita släta luckor och draglåda under vask inklusive källsorteringsutrustning. Kyl/frys alternativt hel kyl och hel frys i treor och fyror, spis med induktionshäll (keramisk häll i ettorna) och spisfläkt. Diskmaskin finns i alla lägenheter förutom i ettorna. Vitt kakel ovanför bänkskiva. Samtliga vitvaror är vita.

Sovrum
Målade väggar och ekparkett på golv. Förvaringsmöjligheter i flertalet sovrum i form av vita garderober och skjutdörrsgarderober.
Vardagsrum
Vardagsrummet har golv i ekparkett och vitmålade väggar.

Övrigt:
MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel.
PARKERING Holma är bilfritt men erbjuder flera parkeringsdäck och p-platser för boende och tillfälliga besökare.
FÖRRÅD Lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. 1:or och 2:or har förråd i lägenheten medan 3:or och 4:or har förråd på gården.
BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKB Net. Du har möjlighet att välja bland åtta olika bredbandsleverantörer och möjlighet finns till IP-telefoni. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 17 kanaler + 2 st HD-kanaler.
PORTTELEFON finns i lägenheten.

I hyran ingår kabel-tv, värme och kallvatten. Varmvatten mäts och debiteras separat. Det är möjligt att beställa inglasning av balkong som tillval efter inflyttning. Extra kostnad betalas då månadsvis för detta. Hyran gäller för 2016.

Som boende på Holma torg har du tillgång till ett stort orangeri som sammanbinder hus A och B. Här kommer det finnas odlingsbäddar, planteringsbord, träd och sköna sittplatser. På den gemensamma takterrassen vid hus C planeras 400 kvadratmeter trädgård och även här ges möjligheter till odling. Mellan de tre husen skapas ett nytt, modernt torg som är tänkt att vara en mötesplats - ett andra vardagsrum för de boende i Holma.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö