Höstgatan 35

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höstgatan 35, Malmö


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Stor 2,5 i centrala malmö uthyres 2:hand
En stor och underbart charmig 2,5 genomgående sekelskiftslägenhet uthyres i 2:a hand tillsvidare. Uthyrning är tänkt att ske vid årsskiftet.

Lägenheten är delvis renoverad med nytt golv av ekparkett i hela bostaden samt så är den relativt nymålad. Den är väldigt luftig med högt i tak, skjutdörrar, valv, djupa och stora fönster samt fina detaljer med takrosetter. Även bra förvaringsmöjligheter då den har 2 mindre klädkammare.

Lägenheten ligger på Värnhem där du ca 100m från bostaden finner köpcentret Entre. En promenad på ca 3-5 minuter tar dig till torget där de flesta bussar går, både gula och gröna. Du har nära till matbutiker så som Hemköp och Coop och även pizzerior och diverse snabbmat.

I hyran ingår tv, bredband samt varm/kall vatten. Det som tillkommer är el/gas avgiften beroende på hur mycket ni använder.

Lägenheten uthyres till rök och djurfri person med stabil ekonomi. Jag kommer att ta deposition och kontrakt kommer att skrivas för både er och min säkerhet. Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad eller delvis möblerad (jag kan vara flexibel.)

Skriv mail och berätta om er själv så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö