Höstgatan 31

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höstgatan 31, Malmö


Hyra:

5200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

175 m2


Beskrivning

Rum ledigt i vårt minikollektiv
Hej! Vi söker en boende till vårt minikollektiv vid Värnhem. Vi är tre vänner i trettioårsåldern som flyttade ihop i vår drömlägenhet för två år sedan. Nu ska en av oss flytta till Stockholm och vi söker därför en ny person som vill bo med oss.

Det som finns är ett stort rum i en nyrenoverad sekelskiftesvåning på 175 m2. I lägenheten finns två badrum, ett med badkar, två balkonger varav en i rummet som blir ledigt, diskmaskin, tvättmaskin och stort kök och två vardagsrum. Rummet som blir ledigt är det som ligger mest avskilt och är störst. Rummet är ledigt från 1 september men här finns plats innan dess om det skulle behövas.

Vi söker någon som gärna är i vår egen ålder och som liksom vi andra har okej ekonomi eftersom hyran är hög. Alla delar lika och då är det ca 5200 i hyra och sen tillkommer lite med el och internet osv. Det viktigaste för oss är att den som flyttar in känner att det blir kul att bo med oss eftersom det ju är därför som vi andra flyttade ihop :) Vi jobbar heltid och är väl hyfsat aktiva med annat också men vi försöker hänga och äta tillsammans när vi får tillfälle.

Mejla gärna och berätta lite mer om dig själv om du är intresserad av att bo med oss och/eller om du har några frågor om oss eller boendet.

Alex och Eva

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö