Hyacintgatan 8

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyacintgatan 8, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

5924 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.

OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.

Hall: Plastmattan ska ersättas med en ny parkett. Säkerhetsdörr ska monteras. 3 st inbyggda garderober finns. Väggarna är målade i grönt.
Sovrum: Mot innergården. Plastmattan ska ersätta med parkettgolv. Väggarna är släta och målade i en grön nyans.
Kök: Matplats för ca 4 personer. Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna är släta vita. Köksluckorna är vita med vitt kakel. Ny spis kommer att monteras. Delad kyl/frys och fläkt samt diskmaskin.
Vardagsrum: Nytt parkettgolv kommer att ersätta den gamla och väggarna är släta målade i en blå nyans med fondvägg.
Badrum: Klinkers på golv och målad väv på väggarna, badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö