Hyacintgatan 6

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyacintgatan 6, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

5346 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara i år.
OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
Hall: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Det finns gott om förvaring, 5 st inbyggda garderober. Ny säkerhetsdörr ska monteras.
Kök: Vitmålad väv på väggarna. Golvet har en plastmatta som kommer att bytas ut till parkettgolv till ny kund. Vita köksluckor med vitt kakel.
Delad kyl/frys, fullstor spis och fläkt. Inglasad balkong.
Sovrum: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna har en vitmålad tapet.
Vardagsrum: Parkettgolv och vitmålade väggar.
Badrum: Klinkers på golvet och vitmålad väggar. Badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö