Hyacintgatan 8

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyacintgatan 8, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

5787 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara i år.

OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.

Hall: En ny säkerhetsdörr kommer att monteras och gott om förvaring med fem inbyggda garderober. På golvet ligger det en grå plastmatta och väggarna kommer att målas vita.


Sovrum: Plastmatta i grått och väggarna kommer att målas vita.

Vardagsrum: Parkettgolv. Väggarna kommer att målas vita.

Badrum: Våtrumsmatta och våtrumstapet med badkar.

Kök: Nytt platsbyggt kök med vita köksluckor och vitt kakel. Ny spis, fläkt och kyl/frys. Vita väggar och ljus plastmatta på golvet. Balkong.

Inflyttning 1 juni.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö