Hyacintgatan 56

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyacintgatan 56, Malmö
Hyrdes ut: 2016-07-16


Hyra:

6865 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara i år.
Lägenheten är nyrenoverad innan ny kund flyttar in.

Hall: hallen har vita väggar och parkettgolv. Från hallen nås en rymlig klädkammare, sovrum, badrum, kök och vardagsrum.

Badrum: badrummet har vitt kakel och grått klinker samt badkar.

Sovrum: sovrummet har vita väggar och parkettgolv. Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter med tre inbyggda garderober.

Vardagsrum: Vardagsrummet har vita väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet nås köket enkelt med en avskiljande spaljé.

Kök: köket har vita köksluckor och vitt kakel samt parkettgolv. Nya vitvaror kommer monteras innan ny kund flyttar in. Dessa vitvaror är spis med keramikhäll, kombinerad kyl/fris och spisfläkt. Köket har plats för ett bord med fyra sittplatser.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö