Hyllie Vattenparksgata

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyllie Vattenparksgata, Malmö
Hyrdes ut: 2018-07-01


Hyra:

7405 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

2 rum och kök på 44,1 kvm. Ljus, trevlig lägenhet med öppen planlösning, parkett i alla rum och badrummet är helkaklat med tvättmaskin och tumlare i en kombinerad maskin. I köket är det en spis med glashäll och diskmaskin. Loftgång utanför lägenheten.
Förbrukningskostnad för el och varmvatten tillkommer på hyran.

Gården är en gemensam gård för alla som bor i kvarteret Embla 2. Det kommer att finns gott om parkeringsplatser för cyklar under tak.

Odlingslotter kommer att finnas till nästa sommar och de kan hyras för egen odling av grönsaker eller blommor. Det är du som boende som bestämmer vad du vill odla.

Ett fördröjningsmagasin som samlar upp regnvatten kan används för bevattningen. En gammaldags ricke-pump installeras.

Solceller på taken med informationstavlor i varje trapphus vad huset har producerat under dagen. Alla hyresgäster blir automatiskt medlemmar i en bil-pool där fastighetsägaren står för fem års medlemsavgift.

El och varmvatten tillkommer på hyran varje månad på den faktiska förbrukningen.

Om Hyllie:
Hyllie är Malmös ”nya” stadsdel, och har ett exceptionellt bra läge. Citytunnelstationen skapar närhet till både Malmö, Kastrups flygplats och Köpenhamns centrum. Därutöver har Hyllie sex busslinjer med stads- och regionbussar. Hyllie i sig är en attraktiv mix av Öresund och vida världen. Hyllie står för Öresundsk internationalitet, hållbar tillväxt och utveckling.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel