Hyllie Vattenparksgata 37, 

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyllie Vattenparksgata 37, , Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

12283 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Kv Embla 2
Malmö Västra/Hyllievång
Nordfelts AB bygger nu andra halvan av Kvarteret Embla 2 med 60 hyresrätter på gångavstånd till Hyllie station. Husen omsluter halva kvarteret med 4 respektive 5 våningar. Genom en listig lösning kommer 6 lägenheter på varje plan att nås via en loftgång från ett trapphus. Loftgången är lite djupare för att varje lägenhet skall få en extra uteplats in mot den gröna gården.
Balkongerna har används som ett extra arkitektoniskt inslag genom varierande utseende och spännande glasinramningar. Mot Hyllie Vattenparksgatan kommer alla lägenheter ha en morgonbalkong för frukostsittning.
Alla lägenheterna är yteffektiva med mycket goda ljusförhållanden, samtliga lägenheter har parkettgolv, högstandard på köken och helkaklade badrum.
Gården är en gemensam gård för alla som bor i kvarteret Embla 2. Det kommer att finns gott om parkeringsplatser för cyklar under tak. Odlingslotter kommer att finnas till nästa sommar och de kan hyras för egen odling av grönsaker eller blommor. Det är du som boende som bestämmer vad du vill odla. Ett fördröjningsmagasin som samlar upp regnvatten kan används för bevattningen. En gammaldags Ricke pump installeras.
Båda fastigheterna har focus på låg energiförbrukning, bra inneklimat , fuktsäkert byggande och urban biologisk mångfald genom bland annat insekts holkar. Solceller på taken med informationstavlor i varje trappas vad huset har producerat under dagen
Alla hyresgäster blir automatiskt medlemmar i en bil pool där fastighetsägaren står för fem års medlemsavgift.
Om Hyllie:
Hyllie är Malmös ”nya” stadsdel, och har ett exceptionellt bra läge. Citytunnelstationen skapar närhet till både Malmö, Kastrups flygplats och Köpenhamns centrum. Därutöver har Hyllie sex busslinjer med stads- och regionbussar. Hyllie i sig är en attraktiv mix av Öresund och vida världen. Hyllie står för öresundskt internationellt, hållbar tillväxt och utveckling. Här kommer 2 500 bostäder att byggas mellan 2013 och 2018 av 20 bostadsaktörer, varav Nevsten Fastighets AB är en av de medverkande. Fullt utbyggt planeras Hyllie centrum att rymma 9 000 bostäder, och cirka 9000 arbetstillfällen.
Om fastighetsbolaget
Nordfeldts AB är ett privatägt bolag vars affärsidé är att utveckla, bygga och förvalta hyresfastigheter i Malmö, Göteborg och Stockholms regioner. Under de senaste tio åren har Nordfeldt utvecklat mer än 2000 hyreslägenheter. Embla är det första projektet i Malmö. I fastigheten kommer det att finnas en vice värd för att se till att en hög servicenivå kan uppnås.

Om fastigheten
Antal lägenheter: 60st, Antal parkeringsplatser 16, Kompressor för cykelpumpning, minst 60 cyekelplatser i källare,
Planerad inflyttning: December 2016
Arkitekter: Kirsh&Dereka AB

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö