Hyllie Vattenparksgata D, lgh

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyllie Vattenparksgata D, lgh, Malmö
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

7165 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2

Våningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

I det här projektet kan du söka max 10 lägenheter samtidigt.

Med möjlighet till tidigare inflyttning.

Observera att lägenheterna hyrs ut på ritning. Titta på bifogad planritning för att bilda dig en uppfattning om lägenhetens planlösning.

Gå gärna in på bifogad länk så får du även tillgång till exempelbilder över kvarteret: https://vimeo.com/556055754

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Det första våningsplanet med lägenheter ligger ca 6 meter ovanför gatan, vilket minskar insyn och släpper in mer ljus i bostäderna. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska.
Kvarterets arkitektur är stilren och varierad med fasader i naturmaterial ut mot gatan och trä in mot gården. Husen är uppförda med 3-5 våningar samt ett 11 våningar högt torn som kommer inrymma lägenheter med härlig utsikt över staden.

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor och välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bland annat laddningsstationer för elbilar. Det kommer även finnas bra möjlighet för cykelparkering och cykelservice.
I kvarteret finns ljusa och trevliga hyresrätter. Här finns allt från yteffektiva smålägenheter till rymliga fyror.

Malmö Växer
Kvarteret i Hyllie ingår i en ny del av Malmö där storskaligt möter småskaligt och gröna ytor möter färgstark arkitektur. I den nya stadsdelen skapas ytor för all typ av rekreation. Bland annat anläggs Badhusparken i området kring Hylliebadet. Det blir en plats med skön mix av ytor för skate, basket, boule, studsmattor, parkour och odling.

Här finns allt samlat på nära håll: förskolor och skolor, butiker, restauranger, caféer och härliga parker. Det är enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns alldeles utanför dörren och station Hyllie, knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö, ligger på promenadavstånd. Hoppar du på tåget vid station Hyllie är du framme i Malmö C på 6 minuter, Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn på 30 minuter.

Yteffektiva lägenheter
Lägenheterna i Hyllie Gärde har hög grundstandard med genomgående parkettgolv och generös takhöjd. Badrummen är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och vägghängd toalett samt duschvägg i glas. Köken är fullt utrustade med varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin.
Majoriteten av lägenheterna har även en egen mini-balkong, balkong eller uteplats (se planritning och snabbfakta).
På innergården finner du även en rik växtlighet tillsammans med grill- och lekplatser samt flera sittgrupper för möten med nära och kära.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel