Idaborgsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idaborgsgatan, Malmö


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Välplanerad tvåa på bra pendlingsläge
Jag hyr nu ut min möblerade tvårummare på 65 kvadrat på Ellstorp i Malmö. Läget är mycket lugnt och pendlingsvänligt med bra kommunikationer inom Malmö såväl som till Lund och resten av Skåne. Lägenheten är välplanerad med stort vardagsrum och har även en liten balkong och en klädkammare. Lägenheten är lämplig för en eller två personer.

Hallen:
Det första man kommer till när man öppnar ytterdörren är en liten hall med skoställ och hatthylla. I hallen finns även en stor spegel och en liten pall att sitta på när man tar på sig skorna.

Köket:
Från hallen kommer man till köket (till höger). Köket är lagom stort med bra ytor för tillredning av mat. I köket finns spis, ugn, diskmaskin, tvättmaskin (trasig just nu, kommer bytas innan uthyrning), micro, vattenkokare och kyl/frys. Om så önskas kommer köksredskap (stekjärn, grytor, knivar och sånt), tallrikar och bestick att finnas tillgängligt.

Toalett:
Från hallen når man även den lilla helkaklade toaletten (till vänster). Här finns badkar och takdusch/handdusch, toastol, handfat och ett hyfsat rymligt badrumsskåp.

Vardagsrummet:
Även vardgsrummet nås från den lilla hallen (rakt fram). I vardagsrummet finns en stor TV (60"), rymlig soffa med dubbeldivan (mysig!), tv-bänk, projektorduk och matbord för upp till 10 personer (endast 6 stolar + 2 klaffstolar finns). Vardagsrummet är rymligt (ungefär 30 kvadratmeter) och passar utmärkt för middagsbjudningar eller spelkvällar.

Sovrum:
Från vardgsrummet når man sovrummet. I sovrummet finns en stor säng (160 cm), skrivbord, kontorsstol och en hylla för böcker/pärmar. Härifrån kommer du ut på den lilla balkongen och når även klädkammaren.

Balkong:
Den lilla balkongen är lägenhetens bästa 2 kvadratmetrar! Balkongen är placerad i västerläge med skön eftermiddags- och kvällssol, perfekt för de slappa eftermiddagarna. På balkongen finns ett litet balkongbord och en baden-baden stol för att kunna njuta av solen.

Klädkammare:
Klädkammaren nås från sovrummet. Klädkammaren är rymlig och slukar mycket grejer och kläder. Här finns plats att hänga upp kläder, här finns lådor för underkläder och annat och det finns även gott om hyllor att lägga tröjor och dylikt på.

Lägenheten uthyres omgående. Eftersom det är en bostadsrätt så hyrs den först ut i 6 månader, sen måste jag ansöka om att få hyra ut den längre. Du bör ha fast inkomst och vara hund- och kattfri (djur i bur är okej). Lägenheten är städad av städfirma och jag förväntar mig att den lämnas i lika bra skick när det är dags. Kontakt till bra städfirma kan förmedlas.

En deposition tas ut på 7000 kr och hyran betalas i förskott varje månad.

Kontakt sker initialt per mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö