Idaborgsgatan 55A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idaborgsgatan 55A, Malmö


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Rymlig tvåa i utkanten av centrum
Jag hyr nu ut min tvåa på 65 kvadrat på Ellstorp i Malmö. Läget är pendlingsvänligt med bra kommunikationer både inom Malmö men även till Lund. Lägenheten är välplanerad och har även en liten balkong och en klädkammare. Lägenheten är lämplig för en eller två personer.

Hallen:
Liten hall med skoställ och hatthylla. Stor spegel och en liten pall.

Köket:
Lagom stort kök. Spis, ugn, diskmaskin, micro, vattenkokare och kyl/frys finns. Om så önskas kommer köksredskap (stekspade, stekjärn, grytor och sånt), tallrikar och bestick att finnas tillgängligt.

Vardagsrummet:
Stor TV (60"), rymlig soffa med dubbeldivan, tv-bänk, projektorduk, matbord för upp till 10 personer (endast 6 stolar + 2 klaffstolar finns).

Sovrum:
Stor säng (160 cm), skrivbord, kontorsstol och hylla för böcker/pärmar. Härifrån kommer du ut på den lilla balkongen och når även klädkammaren.

Balkong:
Liten balkong på ungefär 2 kvadratmeter. Västerläge med skön eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns ett litet balkongbord och en baden-baden stol för att kunna njuta av solen.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare som slukar mycket. Det finns plats att hänga upp kläder och det finns gott om hyllor att lägga tröjor och annat.

Lägenheten uthyres snarast. Bilder kommer jag kunna skicka så fort lägenheten är tömd på mina personliga grejer. Innan inflyttningen kommer lägenheten att flyttstädas av städfirma, vilket jag även kräver att man anlitar vid utflyttning (kontakt till bra firma kan förmedlas).

Deposition tas ut motsvarande en månadshyra.

Kontakt sker initialt per mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö